Over Triple Performance

Triple Performance is in 2013 opgericht door Jort Vlam. We voeren opdrachten uit voor verschillende instellingen en organisaties in de sectoren cultuur, media en sport. In december 2015 besloten Jefry Visser, Richard Belderok en Jort Vlam om de samenwerking die reeds lang was ingezet voor het organiseren van verschillende evenementen te formaliseren en Triple Performance Sports op te richten.

Triple Performance Cultuur

Triple Performance is in 2013 opgericht door Jort Vlam en richt zich op dienstverlening op het gebied van management, advies en organisatie in de cultuur. Met verschillende uitdagende opdrachtgevers werkt Triple Performance mee aan o.a. het behartigen van de belangen van de commerciële theaterproducenten in Nederland, het managen van het Nationaal Theater Fonds en specifieke projecten in de genoemde sectoren.

Triple Performance Sports UA

Onder de naam Triple Performance Sports wordt jarenlange ervaring in sport, organiseren en consumentenbeleving gecombineerd tot een full-service sportevenementen organisatie- en adviesbureau. Triple Performance Sports organiseert en adviseert duursportevenementen voor verschillende internationale opdrachtgevers. De Challenge Almere-Amsterdam is als Europa’s oudste triathlon over de lange afstand daarbij hét visitekaartje.

Meer informatie over Triple Performance?

Neem gerust contact met ons op, we proberen binnen 24u te reageren.