Jort Vlam

Commercial director / Communicatie / Sponsoring

Vlam (1982) is sinds 1992 triatleet (niet actief tussen 2001 en 2007) en finishte in 2012 op de lange afstand. Hij maakte zijn eerste Wereldkampioenschap lange afstand triathlon mee als vijf-jarig jongetje in 1988, en vertikte het toen al om het stadion te verlaten voordat de laatste atleet binnen was. Sinds 1994 helpt Vlam als vrijwilliger in verschillende rollen mee in de Almeerse triathlon organisatie en bij andere sportevenementen. Om de vermaarde triathlon voor Almere te behouden kwam hij in 2012 in het bestuur om Visser en Belderok te helpen. Vanaf het moment dat de wedstrijd Challenge Almere-Amsterdam werd is Vlam commercieel directeur van de wedstrijd.

Vlam is werkzaam in de podiumkunstensector en Entertainment industrie. Hij behaalde zijn Master Theaterwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en volgde vervolgens vakken financieel management, marketing en arbeidsrecht aan de Erasmusuniversiteit te Rotterdam. Als freelancer werkte hij bij verschillende gezelschappen als productieleider of publiciteitsmedewerker. Eind 2009 werd Jort zakelijk leider van Theatergroep Suburbia. Samen met artistiek leider Albert Lubbers produceerde hij zowel landelijke tournees als locatieproducties in Almere en Flevoland. Nadat ze er in slaagden om de grootschalige theaterbezuinigingen te doorstaan, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. In de zomer van 2013 richtte Jort Triple Performance op. Vanaf dat moment is hij directeur van de Vereniging Vrije Theater Producenten: de belangenvereniging voor commerciële producenten die tezamen 70% van het Nederlandse marktaandeel in de professionele podiumkunstensector verzorgen. Daarnaast werkte hij voor verschillende opdrachtgevers binnen het Media & Entertainment werkveld, zoals Music Media & More en EcolandTV. Sinds maart 2015 is Vlam interim directeur van het Nationaal Theater Fonds. Zijn aandacht binnen deze functie ligt vooral op het stimuleren van grootschalige reizende theaterproducties en het ontwikkelen van een nationale promotiecampagne voor de Nederlandse podiumkunstensector. Hij zoekt altijd naar (nieuwe) mogelijkheden, beschikt over een scherp inzicht in bestuurlijke processen, is leergierig, analyseert vlug en is in staat om het grotere geheel te overzien. Jort is nieuwsgierig naar organisaties en structuren: de mensen, hun motivaties en interesses. Hij brengt graag ideeën in en brengt mensen bij elkaar.

Ilona Jonkman

Directie-assistent

Jonkman (1995) heeft van jongs af aan een passie voor sport. Turnen en volleybal heeft ze in haar jeugd fanatiek gedaan. Daarnaast heeft ze jarenlang gymnastieklessen gegeven. Op dit moment speelt ze hockey bij Almeerse HC.

Haar passie voor theater heeft ze ontwikkeld op de middelbare school. Al snel was duidelijk dat ze van deze passie haar beroep wilde maken. In 2017 behaalde Jonkman haar bachelor of Arts en Economics aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens haar studie was ze onder andere betrokken bij 3FM Serious Request 2014, het IT’s Festival 2016 en bij TheaterHotel Courage. Stage liep ze bij Theater de Tamboer in Hoogeveen, Van Engelenburg Theaterproducties en bij DommelGraaf & Cornelissen Entertainment.

In juli 2017 studeerde ze af met haar onderzoek waarin ze de gevolgen van de Wet werk en zekerheid en de Wet DBA voor de theaterproducent behandelde. Tijdens haar onderzoek is ze in contact gekomen met de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP). Na haar onderzoek is ze vrij snel begonnen bij Triple Performance cultuur en heeft ze zich verbonden aan de Vereniging Vrije Theaterproducenten (VVTP) en het Nationaal Theater Fonds.

Ilona is leergierig. ‘Kan ik niet’ en ‘wil ik niet’ komen niet in haar woordenboek voor. Daarnaast heeft ze interesse op veel gebieden. Hierdoor is ze op dit moment betrokken bij alle (sport)evenementen binnen Triple Performance Cultuur en Sport. Productie van een evenement, een website maken of een Facebook Campagne, ze draait haar hand er niet voor om.

Corry Aarts

Secretariaat

Aarts heeft vele jaren als vrijwilligster atletenopvang in het triathlon-weekend meegewerkt. Toen de pensioennering als Travel Agent in zicht kwam, was het een kleine stap om in de ruimere vrije tijd haar diensten aan de organisatie van de triathlon aan te bieden.

Inmiddels behandelt zij al 6 jaar vele vragen, die via de mail binnen komen en houdt het reserveringssysteem up-to-date. In het triathlon-weekend beheert zij de informatiebalie. Ook bij de andere evenementen is zij vaak te vinden bij de Registratie.

Richard Belderok

Race Director / Veiligheid

Belderok (1983) is sinds 1995 triatleet en finishte in 2005 en 2008 op de lange afstand. Vanaf 2008 is hij betrokken bij de organisatie van duurloop evenementen (hardloop- en fietswedstrijden, triathlon en trappenlopen) en verschillende Nederlands Kampioenschappen. In 2010 kwam Belderok bij de Stichting Holland Triathlon terecht om de Almere ETU Premium Cup te organiseren. Een jaar later werd hij binnen die stichting benoemd tot Race Director voor de lange afstand triathlon. De Holland Triathlon ging per 2013 over in de Challenge Almere-Amsterdam, en Belderok is sindsdien Race Director en bestuurslid van de organisatie.

In 2005 behaalde hij zijn Bachelor in ICT aan de Hogeschool van Amsterdam. Belderok is 12,5 jaar werkzaam geweest binnen de ICT, in de rol van adviseur binnen de ICT, en hielp daarin bedrijven (op deels vaste en deels projectbasis) met IT oplossingen op een gestructureerde en nauwkeurige wijze. Belderok werkt graag mee aan het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en houdt overzicht binnen complexe situaties.

In 2017 is Belderok samen met Visser en Vlam de sporttak van Triple Performance onder de noemer Triple Performance Sports begonnen. Vanuit die hoedanigheid is Belderok onder andere het aanspreekpunt voor alle races van de Challenge Family op de gebieden van kwaliteit en IT-vraagstukken en voor de andere opdrachtgevers verantwoordelijk voor vergunningen en veiligheid.

Tim Moria

Communicatie

Moria (1988) is sinds 1998 triatleet en finishte in 2011 op de lange afstand in Almere. Als kind stond hij altijd al als groot fan langs de kant van tientallen wedstrijden en daar ontstond al snel zijn grote voorliefde voor de triatlonsport.

Moria heeft, na een studie journalistiek, jarenlang gewerkt als journalist bij de Gooi- en Eemlander en Almere Vandaag. Via zijn werk als (sport)verslaggever kwam hij ook op een andere manier in aanraking met de triatlon: jaarlijks stond hij langs de kant om verslag te doen van de race, om zowel professionele triatleten als amateurs te interviewen en om een zo goed mogelijk beeld van het evenement te schetsen.

In mei 2017 maakte Moria de overstap naar Triple Performance Sports en is hij verantwoordelijk voor de communicatie rondom Challenge Almere-Amsterdam, maar ook voor de communicatie rondom de overige sportevenementen van Start2Finish. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het social media-plan, de communicatie richting pers, het schrijven van pers- en nieuwsberichten en het opstellen van publicatieschema’s. Natuurlijk zal Moria tijdens de wedstrijden nog steeds verslagen voor onze eigen website en social media-kanalen schrijven.

Daarnaast is Moria eigenaar en hoofdredacteur van 3athlon.nl, de grootste triathlonwebsite van Nederland. Samen met een mooi redactieteam doet hij hier dagelijks verslag van alles wat er in de met name Nederlandse triathlonwereld gebeurt.

Beau Visser

Grafische ontwerper

Jefry Visser

Operational Director / Race Area

Visser (1986) is sinds 1996 triatleet en finishte in 2009 op de lange afstand. Ook hij is vanaf 2008 betrokken bij de organisatie van duurloop evenementen (hardloop- en fietswedstrijden, triathlon en trappenlopen) en verschillende Nederlands Kampioenschappen. In 2010 kwam Visser bij de Stichting Holland Triathlon terecht om de Almere ETU Premium Cup te organiseren. Een jaar later werd hij binnen die stichting benoemd tot Technisch Directeur voor de lange afstand triathlon. De Holland Triathlon ging per 2013 over in de Challenge Almere-Amsterdam, en Visser is sindsdien Operational Director en bestuurslid van de organisatie.

Visser is 7 jaar lang werkzaam geweest binnen jeugdzorg en heeft zich daar ontwikkeld tot een goede waarnemer. In 2010 studeerde hij af aan de Vrije Universiteit Amsterdam en behaalde hij zijn master-diploma in Orthopedagogiek. Hij was binnen de jeugdzorg verantwoordelijk voor crisiszorg voor jongeren met gedragsproblematiek en het netwerk van deze jongeren. Als teamcoach stimuleerde hij gedragsverandering in werkprocessen, heeft hij veel ervaring in interviewtechnieken en is sterk in het bedenken en implementeren van nieuwe ideeën.

Christiaan de Jong

Eventmanager

De Jong (1994) is een enorm sportliefhebber. Van jongs af aan volgt hij vrijwel alle sporten en houdt hij de kleinste feitjes bij. Naast het kijken van sport beoefent hij zelf ook fanatiek meerdere sporten. Zo voetbalde hij lange tijd en volleybalde hij een aantal jaar. Toen De Jong naar de middelbare school ging, ontstond een voorliefde voor wielrennen en werd een eigen fiets aangeschaft. Een aantal jaar later liep hij zijn eerste 10 kilometer, waarna deelname aan meerdere loopevenementen (waaronder de Marathon van Rotterdam) volgde.

Tijdens zijn studie ‘Sport, Management en Ondernemen’ kwam hij in aanraking met de triathlonsport; liefde op het eerste gezicht. Via een eindstage bij het WK Triathlon in Rotterdam rolde hij vervolgens de wereld van de triathlon en evenementen in. Vanuit deze achtergrond gaat hij nu aan de slag als Eventmanager.

Vanuit zijn opleiding binnen de sport heeft De Jong veel kennis over de specifieke processen binnen de sport en evenementen. Daarnaast is hij sterk in het motiveren van anderen. Hij durft anderen mee te nemen in de planvorming om zo steeds tot vernieuwde inzichten te komen en commitment te creëren bij de betrokkenen.

Jolanda Felix

Eventmanager

Arjan Schilder

Eventmanager

Kevin de Jong

Eventmanager